Twój koszyk jest pusty

  • Home
  • Polityka prywatności

Polityka Prywatności

1. Informacje ogólne. Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług poprzez serwis: https://mariuszostanski.pl 
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest:

Mariusz Ostański Studio Diamond Music
ul. Biskupińska 6
20-830 Lublin
NIP: 712 181 36 45

3. Z uwagi na bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych. Kontrolujemy wykorzystywanie danych i sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”]. Dane są zapisywane w pamięci urządzenia (komputera, telefonu, itd.) umożliwiają , m.in., korzystanie ze wszystkich funkcji Sklepu nie powodując zmian w ustawieniach urządzenia. Korzystając z odpowiednich opcji przeglądarki
6. Użytkownika w każdej chwili można
a) usunąć pliki cookies
b) blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości
7. W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celu:
a) zapamiętywania informacji o sesji
b) udostępniania funkcji Sklepu
c) dokonania zakupów w sklepie
d) marketingowych: Newsletter (opcjonalnie)
d) kontaktowania się z Użytkownikiem
8. Aby dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w przeglądarce, Użytkownik może skorzystać z pliku pomocy przeglądarki. Z informacjami na ten temat można zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki można znaleźć na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używa Użytkownik:
a) Firefox
b) Chrome
c) Safari
d) Internet Explorer / Microsoft Edge
9. Jeśli nie zostanie wyłączone wykorzystywani plików cookies w ustawieniach przeglądarki, oznacza to, że Użytkownik wyraża zgodę na ich wykorzystanie. Więcej informacji o ciasteczkach można znaleźć w Wikipedii.
10. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
11. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
12. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
13. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
14. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
15. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji . Prosimy o kontakt pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  • +48 792 810 888
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Studio nagrań w Lublinie

Obserwuj mnie na kanałach spłecznościowych!

Realizacja: Indico.pl  / Mapa witryny